AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat zijn komst in de komende dagen bekendmaken’

Journalist Valentijn Driessen denkt dat Wesley Sneijder op korte termijn zal worden toegevoegd aan de technische staf van Ajax. Na een goed gesprek met de F-side is de kou tussen beide partijen uit de lucht. Een aanstelling van de recordinternational lijkt de volgende stap te zijn.

“Je kan zien hoe invloedrijk zo’n harde kern van een club is”, vertelt de journalist in een video-item van De Telegraaf. “De F-side accepteert het nu dat Sneijder een rol krijgt binnen de staf. Ik neem aan dat het nu heel dichtbij is, want dit was natuurlijk iets onoverkomelijks, vonden ze ook bij Ajax. Nu krijgt hij de zegen van de harde kern, dus ik denk dat Ajax in de komende dagen bekendmaakt dat hij toetreedt tot de technische staf van Maurice Steijn.”

Enkele weken geleden ontstond er wrijving tussen Sneijder en de F-Side, toen duidelijk werd dat de geboren Utrechter werd gelinkt aan een rol binnen de club. Sneijder heeft zijn liefde voor Utrecht nooit onder stoelen of banken gestoken en dat werd hem niet in dank afgenomen door de fanatieke supportersgroep van Ajax. Inmiddels hebben de partijen gesproken en is de kou uit de lucht.

Of Sneijder daadwerkelijk ‘in de komende dagen’ aan de staf van Steijn wordt toegevoegd, moet nog blijken. Zelf geeft hij, onder meer in gesprek met het Algemeen Dagblad, namelijk aan dat ‘de bal bij hem ligt’ en dat hij ‘ervoor openstaat’. “Het zou kunnen, maar het zou over een paar weken kunnen zijn of over een jaar.” Het gesprek met de F-side is overigens niet gerelateerd aan een eventuele stap naar Ajax, zegt Sneijder zelf. “Dat moet je los van elkaar zien. Dit gesprek had al veel eerder moeten plaatsvinden. Ik zit nu in een fase dat ik veel relativeer en daardoor ook besef dat er veel ellende is die nergens voor nodig is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.