AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax klopte opnieuw aan bij Frank Rijkaard’

Ajax heeft opnieuw een poging gewaagd om Frank Rijkaard binnen te halen. De Raad van Commissarissen probeerde hem naar verluidt te strikken voor een plek in het bestuur, maar daar voelde hij niets voor. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Na het vertrek van Edwin van der Sar gingen de Amsterdammers op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. De rvc had daarbij twee belangrijke wensen. Allereerst moest de nieuwe man het Ajax-DNA met zich meedragen. Daarnaast wilde het het liefste een persoon halen die de nodige bestuurlijke ervaring met zich mee zou dragen.

Op het moment dat Ajax Kroes in beeld kreeg, overwoog het om een Ajax-man naast hem neer te zetten. Het nam daarom contact op met Rijkaard om hem een ceremoniële rol voor te houden. Op die manier wilde de club ervoor zorgen dat Kroes op een fijne manier kon werken en dat er intern voldoende Ajax-DNA aanwezig zou zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.