AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘FC Barcelona bezig met contractontbinding van oud-Ajacied’

FC Barcelona zou bezig zijn met het ontbinden van het contract van Sergino Dest. In de ogen van trainer Xavi Hernandez is hij namelijk overbodig geworden. Hier maakt de Spaanse journalist Víctor Malo melding van.

Hij keerde eerder deze zomer terug van een verhuurperiode bij AC Milan. De Amerikaan kreeg de kans om zich te laten zien tijdens de voorbereiding, maar lijkt hier dus niet in geslaagd te zijn.

De 22-jarige Dest vertrok in oktober 2020 naar Barcelona voor een bedrag van 21 miljoen euro. In zijn eerste seizoen speelde de verdediger nog aardig wat wedstrijden, waardoor hij in totaal 72 keer in actie kwam voor de Spanjaarden. Afgelopen seizoen werd hij dus verhuurd aan AC Milan, waar hij maar 14 keer in actie kwam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.