AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Volgende transferdomper voor Ajax’

Het Braziliaanse Botofogo ziet af van Ajax-back Jorge Sanchez. Na een tegenbod van de Amsterdammers hebben ze besloten om niet in zee te gaan met de Mexicaanse speler. Hier maken verschillende Braziliaanse media melding van.

Ze wilden hem huren met een eventuele optie tot koop, maar Ajax zette liever in op een verplichte optie van 4 miljoen euro. Daar wilde de Brazilianen niet aan voldoen en dus zijn de gesprekken tussen beide clubs afgebroken.

De Mexicaans international kon afgelopen seizoen op de nodige kritiek rekenen en wist nooit uit te groeien tot een vaste basisspeler. Na 1 seizoen in Amsterdam zou de rechtsback nu dus mogen uitkijken naar een nieuwe club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.