AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

PEC Zwolle pakt uit met komst van voormalig Ajax-flitser

Divaio Bobson zet zijn loopbaan voort bij PEC Zwolle. Hij komt over uit de jeugdopleiding van Eintracht Frankfurt en tekent in Overijssel een contract tot medio 2025 met een optie voor nog een seizoen.

Hij doorliep de jeugdopleiding van Ajax, terwijl zijn vader Kevin in het verleden ook uitkwam voor de Amsterdammers. Vorige zomer haalde Eintracht de rechtsbuiten, die op alle plaatsen in de voorhoede uit de voet kan, transfervrij op. De Duitse periode van Bobson blijft nu echter beperkt tot één jaar. In de competitie maakte onze landgenoot indruk in het tweede elftal met tien treffers in 29 wedstrijden. Zwolle zag de potentie en pikte de in Barcelona geboren Nederlander op.

“Met Divaio halen we een zeer talentvolle buitenspeler naar Zwolle. Hij heeft veel snelheid, geldt dan ook als een echte flankspeler en is bovendien uit het juiste hout gesneden. We hebben er alle vertrouwen in dat Divaio bij ons de volgende stap in zijn ontwikkeling kan zetten”, laat technisch directeur Marcel Boudesteyn weten op de clubwebsite van PEC.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.