AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

HERE WE GO! Voormalig Ajax-spits (25) keert terug in de Eredivisie

Fortuna Sittard heeft zich versterkt met de 25-jarige spits Kaj Sierhuis. Hij komt over van het Franse Stade Reims en tekent in Limburg een contract voor drie seizoenen.

“Ik heb er zin in. Ik heb de laatste seizoenen te maken gehad met enkele tegenslagen, daarom is het voor mij belangrijk om weer veel minuten te maken. Dat hoop ik de komende seizoenen te kunnen doen in het shirt van Fortuna. Daarnaast is het fijn om met de trainers bekende gezichten tegen te komen in Sittard. Ik ben klaar voor deze nieuwe uitdaging.”

In 2016 maakte hij zijn debuut voor het beloftenelftal van Ajax in het betaald voetbal. Na een flink wat optredens voor het beloftenelftal, maakte hij ook zijn debuut voor het eerste elftal van Ajax, waar hij in totaal drie wedstrijden voor speelde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.