AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-klapper ook aangeboden bij Feyenoord’

Carlos Borges lijkt vandaag zijn krabbel te gaan zetten onder een contract bij Ajax maar zou ook zijn aangeboden bij Feyenoord. Alleen vonden de Rotterdammers zijn transfersom niet in verhouding staan.

Hier maakt De Telegraaf melding van. De negentienjarige aanvaller komt uit het tweede elftal van City en is een oude bekende van hoofdscout Kelvin de Lang. Hij werkte de afgelopen jaren voor the Citizens en is inmiddels actief bij Ajax. Borges zal spoedig zijn medische keuring ondergaan en tekent daarna een contract voor vier seizoenen in de Johan Cruijff ArenA.

Het had dus ook gekund dat hij nu een transfer naar Feyenoord aan het afronden was. Volgens De Telegraaf werd Borges namelijk ook aangeboden aan de club van trainer Arne Slot. City vroeg twaalf miljoen euro voor Borges en dat vond Feyenoord veel te veel. De jeugdinternational van Portugal werd ook begeerd door West Ham United. City wilde van de competitiegenoot liefst achttien miljoen euro hebben.

Volgens Fabrizio Romano betaalt Ajax bijna twintig miljoen euro voor Borges. City heeft daarnaast de optie om hem terug te kopen. Borges speelde nog niet in het eerste elftal van City, maar maakte wel furore bij de beloften. Vorig seizoen werd hij uitgeroepen tot beste speler van Premier League 2. In 24 wedstrijden was de linkspoot goed voor 21 doelpunten en negen assists.

One thought on “‘Ajax-klapper ook aangeboden bij Feyenoord’

  1. waar blijft josip sutalo en eduard spertiyan kom op sven ajax heeft deze geweldige spelers nodig over 2 weken begint de competitie seisoen 23-24.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.