AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax kan fluiten naar aanvallende versterking’

Serhou Guirassy zal niet de nieuwe spits worden van Ajax. Volgens het medium BILD zou hij een aanbieding van de Amsterdammers hebben afgewezen. Momenteel maakt hij zijn doelpunten in de Bundesliga voor VFB Stuttgart.

Ruim een week geleden werd duidelijk dat Ajax een oogje heeft op Guirassy, die een bekende is van directeur Sven Mislintat. Toen werd nog gemeld dat de aanvaller uit Guinee open zou staan voor een move naar Amsterdam, maar dat lijkt niet langer het geval. Hij zou ‘clubs’ uit de Eredivisie hebben afgewezen, wat er mogelijk op wijst dat er ook nog een andere partij uit Nederland geïnteresseerd was.

Op dit moment is Nottingham Forest in de markt voor Guirassy. De 27-jarige spits zou ‘dromen’ van de Premier League, maar wil ook per se transfereren naar een club waar hij binnenkomt als eerste spits. Een binnenlandse overstap behoort ook tot de mogelijkheden, net als blijven bij Stuttgart. Dat laatste lijkt echter onwaarschijnlijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.