AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Spelmaker keert graag terug bij Ajax’

Hakim Ziyech zou azen op een terugkeer bij Ajax. Hij is overbodig geworden bij Chelsea en staat ook in de belangstelling van verschillende clubs uit Saudi-Arabië. Als sinds de winter zou de spelmaker azen op een Amsterdamse terugkeer.

De ervaren journalist Ben Jacobs van CBS Sports schrijft dat Ziyech niets liever wil dan terugkeren in de Johan Cruijff ArenA. Ajax staat echter minder te springen om een hereniging. De Amsterdammers hebben op de transfermarkt andere prioriteiten, terwijl de salariseisen van de international niet stroken met het nieuwe beleid.

Volgens de berichtgeving wilde Ziyech afgelopen winter al terugkeren naar Ajax, al was hij bijna rond over een huurtransfer naar Parijs Saint-Germain. Die deal ging op het laatste moment echter niet door.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.