AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax houdt Anton Gaaei (20) nog altijd in de gaten’

Ajax heeft nog altijd een oogje op de 20-jarige Deense rechtsback Anton Gaaei. Hier maakt het medium Ekstra Bladet melding van. Hij speelt in eigen land voor Viborg FF.

Het is ruim een maand geleden dat Gaaei voor het eerst in verband werd gebracht met Ajax. Na een periode zonder veel ontwikkelingen, is de interesse uit Amsterdam volgens Ekstra Bladet nog niet ‘afgekoeld’. Gaaei en zijn club Viborg FF wachten rustig af.

Ajax ziet in de twintigjarige Gaaei nog steeds een belangrijke optie om de rechtsbackpositie te versterken. Maar om de transfer van de grond te laten komen, moeten er eerst spelers vertrekken. Jorge Sánchez is één van hen. De Mexicaanse rechtsback werd afgelopen weekend nog gelinkt aan Botafogo uit Brazilië.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.