AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Carlos Borges vandaag gepresenteerd bij Ajax’

Carlos Borges heeft zijn medische keuring bij Ajax inmiddels ondergaan. En alles alles goed verloopt dan tekent de Portugese aanvaller een contract voor vier seizoenen in Amsterdam. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Hij wordt naar verwachting als eerste van drie nieuwe aankopen gepresenteerd bij Ajax. Diant Ramaj (Eintracht Frankfurt) en Josip Sutalo (Dinamo Zagreb) moeten de volgende twee worden. Ook Ian Maatsen van Chelsea, Anton Gaaei van Viborg FF en Abdelkahar Kadri van KV Kortrijk staan eveneens op de lange verlanglijst in Amsterdam. Hun komst is nog verre van rond.

Bij de beloftenploeg van Manchester City was Borges vorig seizoen de grote blikvanger. De Portugese tiener speelde 35 duels in de Premier League 2, waarin hij 22 keer scoorde en 12 assists gaf. Borges speelt het liefst als linksbuiten, maar is ook inzetbaar vanaf rechts.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.