AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax ziet bod van twaalf miljoen euro worden afgewezen’

Ajax wil zich deze transferperiode graag versterken met de Japanse verdediger Hiroki Ito (24). En volgens de Duitse tak van Sky Sports zouden de Amsterdammers een bod hebben neergelegd bij Stuttgart van twaalf miljoen euro, wat vervolgens weer direct werd geweigerd.

Journalist Dennis Bayer, werkzaam bij Sky laat via een Twitterbericht weten dat Stuttgart niet veel voelt voor een vertrek van Ito. De Bundesliga-club zou graag willen bouwen op de tienvoudig Japans international en hem onder geen beding willen laten gaan. Bovendien zou Ito geen afkoopclausule in zijn contract hebben staan.

Ito werd door Mislintat, destijds werkzaam voor Stuttgart, in de zomer van 2021 op huurbasis gehaald van het Japanse Jubilo Iwata, waarna een jaar later de verdediger voor vierhonderdduizend euro definitief werd overgenomen. De Japanner heeft bij Stuttgart nog een contract tot medio 2025.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.