AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

VI: ‘Ajax gaat nu ook voor oud-Feyenoorder’

Ajax lijkt dan eindelijk los te gaan op de transfermarkt. In Navolging van Carlos Borges willen de Amsterdammers nu ook uitpakken met de komst van Ian Maatsen. Hier maakt Voetbal International melding van.

Hij zou de verdediging van de Amsterdammers een impuls moeten geven. Ondanks de lovende woorden die Chelsea-manager Mauricio Pochettino over Maatsen uitsprak, lijkt het er toch op dat hij gaat vertrekken.

Burnley lijkt de beste papieren te hebben voor de verdediger, met die club promoveerde hij afgelopen seizoen naar de Premier League. Ajax volgt de verrichtingen rond Maatsen intensief en met bovengemiddelde interesse.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.