AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Mohamed Ihattaren verrast en tekent voor vier jaar

Mohamed Ihattaren heeft een nieuwe club te pakken. Hij gaat namelijk spelen voor de Turkse promovendus Samsunspor. Hij zal zijn krabbel zetten onder een vierjarig contract.

Dit heeft de club bekendgemaakt via haar digitale huis. Vanavond wordt hij verwacht bij de club en woensdag tekent hij het contract. Ihattaren heeft zodoende al snel een nieuwe club gevonden na de ontbinding van zijn contract bij Juventus.

Het is een grote verrassing dat Ihattaren zijn krabbel gaat zetten bij Samsunspor, aangezien het niet bekend was dat beide partijen in onderhandeling waren. Door zijn contractontbinding in Turijn leek het er niet op dat hij nog door zou gaan als profvoetballer, maar hij wil dus kennelijk tóch weer het avontuur aangaan.

Het afgelopen seizoen eindigde Samsunspor op plek twee in de tweede competitie van Turkije, waardoor de club komend seizoen uitkomst in de Süper Lig. Op 13 augustus nemen de Turken het op tegen Sivasspor.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.