AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax pakt uit met bod van zes miljoen euro’

Ajax wil zich versterken met de Algerijnse middenvelder Abdelkahar Kadri (23). Volgens het medium ‘Het Laatste Nieuws’ zouden de Amsterdammers rond de zes miljoen euro voor hem willen betalen.

Hij wordt bij zijn werkgever KV Kortrijk beschouwd als de beste speler van de ploeg. Niet voor niets draagt hij sinds kort ook de aanvoerdersband én kan hij een verbeterd contract tekenen. Afgelopen zondag tegen KAA Gent (3-2 verlies) maakte de Algerijn het eerste doelpunt van het seizoen.

‘KVK beseft dat het met Kadri goud in handen heeft en het veel meer kan krijgen als hij nog een seizoen de pannen van het dak speelt in de Jupiler Pro League’, schrijft HLN. Ook Club Brugge én het Royal Antwerp FC van Mark van Bommel en Marc Overmars zouden interesse hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.