AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax pakt door en gaat ook vierde aankoop noteren’

Ajax lijkt los te gaan op de transfermarkt. Waar eerder bekend werd dat de Amsterdammers zich gaan versterken met Carlos Borges, is doelman Diant Ramaj (21) de volgende die de overstap moet gaan maken.

Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van. Hij staat onder contract bij het Duitse Eintracht Franfurt en is jeugdinternational.

Hij wordt gezien als de tweede man achter Geronimo Rulli. Ajax was ook in de markt voor Sparta Rotterdam-keeper Nick Olij, maar volgens clubwatcher Mike Verweij bleek Ramaj eenvoudiger binnen te halen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.