AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Uitstekend nieuws voor Ajax in strijd om transferklapper’

Ajax lijkt de beste papieren te hebben voor Josip Sutalo. Fiorentina en Napoli hebben ook een oogje op hem maar die clubs lijken door te schakelen.

Vooral Fiorentina werd de laatste dagen nadrukkelijk gelinkt aan Sutalo. Volgens de bekende Italiaanse sportjournalist Alfredo Pedullà zit La Viola nu echter achter Yerry Mina aan. De interesse zou concreet zijn. De 28-jarige Colombiaan, die eerder uitkwam voor FC Barcelona, vertrok deze zomer transfervrij bij Everton. Hij lijkt wel oren te hebben in een overstap naar Florence: beide partijen zijn al in onderhandeling.

De naam van Sutalo viel eveneens in Napels, maar ook de Italiaans kampioen stelt andere prioriteiten. Napoli maakt werk van Konstantinos Mavropanos, meldt de Duitse tak van Sky Sport. De Griekse verdediger wil vertrekken bij VfB Stuttgart, maar heeft ook opties in Engeland. Hij zou zo’n twintig miljoen euro kosten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.