AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax is zo gênant, dat kun je je niet voorstellen’

Jack van Gelder is niet te spreken over de gang van zaken bij Ajax. Hij kraakt meerdere spelers af, en geeft ook de technisch directeur Sven Mislintat een veeg uit de pan.

“Ajax is gênant. Ajax is zo gênant, dat kun je je niet voorstellen”, zegt hij bij De Oranjezomer. “Er lopen vier of vijf spelers rond met een gigantische zelfoverschatting, echt verschrikkelijk. En nu moet, of wil, Davy Klaassen weg, zou Rulli niet hebben getraind omdat hij wil dat er betere spelers komen, raakt Berghuis om de haverklap geblesseerd en worden Álvarez en Kudus misschien verkocht. Steijn die denkt: waar ben ik in terechtgekomen?”

Ook Sven Mislintat is aan de beurt. “Deze meneer heeft nu gezegd dat het tussen de twee en vier jaar kan duren voordat ze het weer op poten hebben. Daar zijn ze in Amsterdam buitengewoon blij mee”, is hij sarcastisch. “Als ze dit seizoen niet bij de bovenste twee zitten, terwijl we twee Champions League-plekken hebben, loop je zeventig miljoen sowieso mis en duurt het veel langer dan vier jaar. Maar dan is Mislintat er allang niet meer bij”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.