AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Sevilla wil zaken doen met Ajax’

Gerónimo Rulli staat in de belangstelling van het Spaanse Sevilla. Hier maakt de Italiaanse journalist Nicolò Schira melding van.

Hij speelt pas sinds januari voor Ajax, maar een overtuigende indruk maakte de reservedoelman van Argentinië niet. In het oefenduel met FC Augsburg (3-1 nederlaag) ging hij allerminst vrijuit bij ieder doelpunt. Ondertussen is de sluitpost ook nog eens ontevreden over het uitblijven van versterking van de selectie.

In een gesprek met Ajax-trainer Maurice Steijn heeft Rulli geen vertrekwens uitgesproken. De oefenmeester heeft hem ‘gewoon’ als nummer één bestempeld voor het nieuwe seizoen, maar toch is er twijfel over diens toekomst. Zijn onvrede en zijn (te) late terugkeer naar Amsterdam versterken die berichtgeving.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.