AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Italiaanse slager (36) aangeboden bij Ajax’

De ervaren Italiaanse mandekker Leonardo Bonucci zou zijn aangeboden bij Ajax. Dit weet journalist Valentijn Driessen te melden in een podcast van De Telegraaf. Hij is momenteel clubloos nadat zijn contract bij Juventus deze zomer niet werd verlengd.

“Ik hoorde dat Bonucci is aangedragen. Bonucci is misschien wel op de weg terug in zijn carrière, maar hij is wel iemand die een Jorrel Hato zou kunnen laten groeien”, zegt Driessen. Presentator Pim Sedee gelooft niet wat hij hoort: “Je zegt dat Bonucci is aangedragen bij Ajax?”

Driessen weet dat Bonucci in Italië op een strand is gevraagd of hij oren heeft naar een overstap naar Ajax. “Hij zei: ja, ja, ik wil dolgraag blijven voetballen. Hij gaat nu volgens mij een transfer maken binnen Italië, want hij moet weg bij Juventus”, aldus de journalist, die ook weet te melden dat Álvaro Barreal van FC Cincinnati bij Ajax is aangeboden.

“Ik ken hem niet, maar hij hoort bij de vijf beste spelers van de MLS. Hij is een soort Ziyech, kan van links en rechts komen en scoort veel meer dan Ziyech. Hij werd ook door een Nederlandse makelaar aangeboden. Ik zou zeggen: ga er in ieder geval achteraan en het gesprek aan, maar ze gaan met niemand het gesprek aan”, besluit Driessen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.