AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Zodra Ten Hag werk van hem maakt, is hij vertrokken’

Journalist Marcel van der Kraan weet bijna zeker dat Mohammed Kudus op korte termijn naar de Premier League vertrekt. Chelsea en Manchester United hebben de sterspeler van de Amsterdammers hoog op hun wenslijstje staan.

Hij kwam op trainingskamp in Duitsland niet in actie voor Ajax vanwege een blessure, maar volgens de journalist heeft hij zijn zinnen inmiddels op een vertrek gezet. “Kudus heeft Ajax op de hoogte gesteld van zijn vertrekwens, hij ziet een transfer naar de Premier League erg zitten”, vertelt hij bij Football Daily. “Of het nou een topclub in Londen of Manchester is, als Ten Hag op de deur klopt, is hij vertrokken.”

Van der Kraan denkt dat de Ghanees de ploeg van Ten Hag zal versterken. “Ajax heeft geen goed seizoen gedraaid, maar Kudus is de enige hoop geweest voor de Ajax-fans”, aldus Van der Kraan. “Ten Hag en Kudus hebben eerder al een vruchtbare samenwerking gehad, dus ik zie in Kudus een hele goede optie voor Manchester United.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.