AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax pakt een nog grotere transfersom voor deze speler’

Ajax en Fulham hebben een akkoord bereikt over de transfer van Calvin Bassey. Naar verluidt vangen de Amsterdammers 22,5 miljoen euro voor de Nigeriaanse mandekker.

Dit hebben ze vanavond bevestigt via hun digitale huis. Bassey kwam afgelopen zomer van Rangers FC naar Amsterdam voor een bedrag van 23 miljoen euro en tekende tot medio 2027. Ajax heeft zijn aankoopbedrag dus bijna helemaal terug.

Bassey zelf zou graag langer bij Ajax zijn gebleven, maar trainer Maurice Steijn en Sven Mislintat lieten duidelijk weten dat hij geen toekomst had in Amsterdam. Hij kende een ongelukkige debuutseizoen in Nederland en de aanbieding van Fulham was financieel niet af te slaan voor de td.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.