AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Transferbeleid Ajax: ‘We gaan alleen voor de nummers één’

Maurice Steijn blijft geduldig wachten op versterkingen bij Ajax. In een gesprek met de NOS geeft de oefenmeester aan dat ze hun vizier vol hebben gericht op de topkandidaten.

Na het met 3-0 verloren oefenduel met RSC Anderlecht werd duidelijk dat de selectie van Ajax versterkt moest worden. “Toen ben ik met mijn staf tot de conclusie gekomen dat er wat bij moet. Er zijn goede spelers vertrokken, leiders vertrokken”, aldus Steijn, die Dusan Tadic en Jurriën Timber noemt. “Daar hebben we nog te weinig voor terug, dat weten we.”

“We weten ook waarom het langer duurt. We moeten eerst verkopen en dat hebben we nu gedaan”, vervolgt Steijn. “We gaan echt voor de nummers één op de lijst, niet de nummers twee en drie. Dan duurt dat langer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.