AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Steven Berghuis maakt zich zorgen om Ajax-selectie’

Steven Berghuis denkt dat Ajax niet begint aan het seizoen titelfavoriet. Hij vindt dat de selectie nog verre van compleet is en begrijpt wel waarom Dusan Tadic eieren voor zijn geld koos.

In een gesprek met het lokale ‘AT5’ zegt hij er het volgende over: “Ik mis hem wel ja. Dusan was gewoon onze leider, ik had persoonlijk een goede band met hem. Het is heel teleurstellend dat hij weg is, maar niet heel verrassend. Dusan was de aanvoerder en geeft alles, alles, alles. Hij is naar Ajax gekomen om elk jaar kampioen te worden en het gevoel te hebben dat je daar om mee kan doen. Als hij dat gevoel niet heeft, dan gaat hij weg.”

De voetballer erkent dat Ajax het zwaar heeft. “Op dit moment is het wel zorgelijk, daar kunnen we niet omheen.” Hoe Ajax zal presteren, kan de aanvaller niet voorspellen. “Ik vind het heel moeilijk in te schatten. Ajax blijft Ajax, er wordt van ons verwacht dat we van elk team gaan winnen. Op dit moment betwijfel ik of we aan die verwachting kunnen voldoen. Onze selectie is gewoon… wij moeten dat gaan laten zien. Maar dan moeten wij ook een selectie hebben die daar voor kan gaan. Ik maak me op dat moment wel zorgen over. Ik sta wel achter zijn (Tadic, red.) boodschap.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.