AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax haalt met hem een speler van CL-niveau binnen’

Matthew Steenvoorden speelde de laatste vier seizoenen voor het Kroatische HNK Gorica. En in die competitie speelde hij regelmatig tegen Ajax-target Josip Sutalo. In zijn ogen een absolute versterking voor de Amsterdammers.

“Hij is staat verdedigend altijd goed, ook met counters van de tegenpartij, en is ook aan de bal erg sterk. Vooral voor een Kroaat is hij voetballend goed, die hebben namelijk niet allemaal meegekregen wat wij in Nederland als verdedigers wel meekrijgen”, vertelt Steenvoorden op de website Voetbalnieuws.

De verdediger van Dinamo Zagreb moet 25 miljoen euro kosten. “Het is Champions League-niveau, zo denken ze daar. Afgelopen seizoen hebben ze ook Lovro Majer voor veel geld verkocht aan Stade Rennes, dus dat is niet zo gek.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.