AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Steijn ergerde zich kapot aan sommige Ajacieden’

Als trainer van Sparta ergerde Maurice Steijn zich verschrikkelijk aan het opgefokte gedrag van sommige Ajacieden. Hij heeft te kennen gegeven dat dit afgelopen moet zijn. Zo had hij een gesprek hierover met oudgediende Davy Klaassen.

“Ik heb hem verteld dat ik me als trainer van Sparta kapot ergerde aan het gedrag van sommige Ajax-spelers”, wordt Steijn geciteerd door Ajax Life. “Ook tegen Davy zei ik dat hij zichzelf tekortdeed met zijn opgefokte gedrag. Zo’n jongen is hij ook helemaal niet. Rensch heb ik eveneens bij me gehad. Die tackle tegen Anderlecht zat tussen geel en rood in. Dan moet het ook klaar zijn. Niet meer reageren. Daar wil ik echt vanaf.”

“Er mag van mij echt stevig worden gespeeld”, gaat de oefenmeester verder. “Even voor elkaar opkomen, vind ik hartstikke goed. En je mag ook best eens ageren tegen een scheidsrechter als je vindt dat je tekort bent gedaan. Maar ik wil wel af van al die maniertjes. En ook van dat irritante gedrag. Daar sprak ik overigens ook met de hele groep over”, aldus Steijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.