AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Mandekker neemt afscheid: ‘Ajax, wat een club’

Calvin Bassey werd afgelopen seizoen door Ajax binnengehaald als grote man maar het verliep allemaal wat anders. Inmiddels is de mandekker weer doorverkocht aan het Engelse Fulham. Spijt heeft hij niet van zijn overstap naar Amsterdam.

“Bedankt, Ajax. Wat een club, ik heb een aantal ongelooflijke ervaringen beleefd. Alle succes gewenst voor de toekomst”, schrijft Bassey op zijn Instagrampagina. De verdediger maakte de overstap naar Fulham, waar hij voor vier seizoenen heeft getekend.

De in Engeland geboren mandekker wilde in eerste instantie helemaal niet weg uit de Johan Cruijff ArenA, maar trainer Maurice Steijn liet hem weten dat hij beter kon vertrekken omdat een basisplaats er niet in zat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.