AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet zich serieus zorgen gaan maken’

Ajax moet zich serieus zorgen gaan maken om de komst van Josip Sutalo. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca di Marzo melding van. Fiorentina staat namelijk op het punt om een nieuw bod uit te brengen op de Kroatische mandekker.

Het eerste bod werd door Dinamo Zagreb direct afgewezen. Desondanks zijn de Italianen niet van plan op te geven en zijn ze van plan om in de komende dagen een nieuwe poging te wagen. Om Dinamo Zagreb te overtuigen om de deal door te laten gaan, is Fiorentina bereid om bonussen toe te voegen aan het oorspronkelijke bod.

Sutalo zelf staat open voor een transfer naar Florence. Iets wat slecht nieuws betekent voor Ajax, wat ook al een afgewezen bod op de verdediger deed. Dinamo Zagreb zou inzetten op een deal ter waarde van 20 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.