AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax geeft tweetal basisspelers een vakantie van drie weken

Jorge Sanchez en Edson Alvarez hoeven zich de komende tijd nog niet melden bij Ajax. Vanwege de Gold Cup hebben de Amsterdammers het tweetal namelijk een vakantie van drie weken gegeven. Hier maakt Reon Boeringa van Voetbal International melding van.

Ze hoeven zich pas in de week van de competitiestart te melden op De Toekomst. De club verwacht Sánchez wel eerder terug. Hij is van plan op 2 augustus aan te sluiten. Álvarez meldt zich later en mist zodoende bijna de complete voorbereiding. De Amsterdammers beginnen het seizoen op 12 augustus met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Een week later gaat de ploeg van Maurice Steijn op bezoek bij Excelsior, waarna het eerste duel in de voorronde van de Europa League op het programma staat.

Er wordt door sommige fans verbaasd gereageerd op het nieuws dat Álvarez en Sánchez zich pas zo laat hoeven te melden bij Ajax. Zo wordt er een vergelijking getrokken met Santiago Giménez, die ook met Mexico actief was op de Gold Cup. De spits heeft zich reeds gemeld bij Feyenoord en draait dus in tegenstelling tot Álvarez en Sánchez wel een aanzienlijk deel van de voorbereiding mee.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.