AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Milan van Ewijk tekent bij verrassende nieuwe club’

Milan van Ewijk staat voor een vertrek bij SC Heerenveen. De Friezen naderen namelijk een akkoord met de Engelse tweedeklasser Coventry City. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Ze willen vier miljoen euro voor hem betalen, en de vleugelback zou een overstap ook zien zitten. Afgelopen week meldden de Engelsen zich voor het eerst officieel in Heerenveen. Het openingsbod werd afgewezen, maar het ziet ernaar uit dat beide partijen elkaar in het tweede bod gaan vinden. Ook Sporting CP, Augsburg, RSC Anderlecht en FC Porto toonden belangstelling voor de vleugelverdediger, maar zij vissen achter het net. Heerenveen kan bij een deal met Coventry een flink doorverkooppercentage tegemoet zien.

Van Ewijk gaat dus zeer waarschijnlijk het Championship in. Coventry eindigde afgelopen seizoen als vijfde en liep promotie naar de Premier League mis. Het jeugdproduct van Feyenoord kwam via Excelsior Maassluis, ADO Den Haag en een huurperiode bij SC Cambuur bij Heerenveen. Voor de Friezen speelde Van Ewijk 78 officiële wedstrijden, waarin hij zeven keer scoorde en vier assists afleverde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.