AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij heeft het moeilijk om spelers naar Ajax te halen’

Trainer Maurice Steijn wacht al een geruime tijd op nieuwe spelers bij Ajax. Maar volgens De Telegraaf is het een uitdaging voor Sven Mislintat om mankracht naar Amsterdam te halen.

Het missen van de Champions League is ze dan ook duur komen te staan. Aan het einde van vorig voetbaljaar ging Mislintat met een wensenlijstje aan het werk, waarbij al veel namen afvielen. Zo besloot Serhou Guirassy de voorkeur te geven aan de Premier League.

De naam van Eduard Spertsyan zingt ook al wekenlang rond in Amsterdam. De creatieve middenvelder moet de concurrent worden van Davy Klaassen en Steven Berghuis en zou zelf graag de overstap maken. Aangezien hij met Krasnodar bij een Russische werkgever onder contract staat, ligt de situatie naar verluidt gevoelig.

De grootste hoop is echter gevestigd op Josip Sutalo. De Kroaat is de gedroomde opvolger van Jurriën Timber, die de Nederlandse hoofdstad deze maand inruilde voor een avontuur bij Arsenal. Sutalo lijkt alle kwaliteiten in huis te hebben om bij Ajax te slagen, maar hij ligt nog altijd niet in Amsterdam onder contract.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.