AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij heeft met Ajax een club onder zijn niveau gekozen’

Ajax pakte deze zomer uit met de komst van Branco van den Boomen en Benjamin Tahirovic. Journalist Suleyman Ozturk is vooral onder de indruk van de eerstgenoemde. Hij vindt zelfs dat hij met Ajax een club heeft gekozen die onder zijn niveau zit.

Hij was na drie succesvolle seizoenen bij het Franse Toulouse transfervrij. De 28-jarige middenvelder koos ervoor zijn loopbaan voort te zetten bij Ajax, ondanks het feit dat de Amsterdammers komend seizoen slechts zullen instromen in de voorronde van de Europa League. Het verbaast Özturk dat Van den Boomen een overstap naar Ajax de voorkeur heeft gegeven boven bijvoorbeeld een club die komend seizoen actief zal zijn in de Champions League.

“Branco van den Boomen is een speler die heel goed weet waar zijn teamgenoten staan. Dat is écht een goede voetballer”, zegt de analist van Voetbal International in de wekelijkse talkshow van het medium over de zomeraanwinst van Ajax. “Ik vind persoonlijk dat Branco van den Boomen onder zijn niveau heeft gekozen. Branco van den Bomen is een ‘Champions League-voetballer’.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.