AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax ziet miljoenenaankoop pas terugkeren in het najaar’

Ajax heeft nog weinig plezier kunnen beleven aan de Turkse mandekker Ahmetcan Kaplan. Al een lange tijd kampt hij met een knieblessure en zal pas in het najaar terugkeren bij de Amsterdammers.

Volgens Voetbal International zal Kaplan vermoedelijk in oktober voor het eerst in aanmerking komen voor officiële speelminuten in Ajax-shirt. Naar verwachting zal de Turk eerst de mogelijkheid krijgen om in actie te komen voor Jong Ajax, dat in de Keuken Kampioen Divisie actief is.

Hij werd in de zomer van 2022 voor circa negen miljoen euro opgepikt bij Trabzonspor. Hij werd aangemerkt als een groot talent, maar heeft dat nog niet waar kunnen maken door verschillende fysieke problemen. Ajax liet al wel weten dat ze nog steeds alle vertrouwen in hem hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.