AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Fiorentina voert de druk verder op richting Ajax’

Fiorentina wil spoedig een nieuw bod uitbrengen op de Kroatische mandekker Josip Sutalo. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca di Marzo melding van. Ook Ajax wil hem graag overnemen van Dinamo Zagreb.

De Italianen dienden al een formeel bod van twaalf miljoen euro in bij Dinamo Zagreb, maar die werd naar de prullenbak verwezen. ‘Fiorentina is klaar om het bod te verbeteren’, klinkt het. De hoogte van het tweede bod op Sutalo is onbekend.

Het verbeterde bod wordt donderdag nog verwacht. Fiorentina wil nieuwe, realistische bonussen aan de transfersom toevoegen om de Kroaten te overtuigen. Naar verluidt zijn er ook Premier League-clubs in de race voor Sutalo. Ajax heeft tot op heden geen officieel bod ingediend bij Dinamo Zagreb.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.