AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Italiaanse club probeert Ajax een hak te zetten’

Fiorentina heeft zich in de strijd gemengd om Ajax-target Josip Sutalo. Volgens de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano zouden ze een officieel bod op hem gedaan bij zijn werkgever Dinamo Zagreb van twaalf miljoen euro.

Het is niet bekend of Sutalo ook daadwerkelijk een voorkeur heeft voor een verhuizing naar de Serie A, maar dat is natuurlijk ook niet onwaarschijnlijk te noemen. Het zou dus zomaar eens zo kunnen zijn dat Ajax achter het net vist.

De Telegraaf schreef onlangs over de 23-jarige stopper: “De 1,90 meter lange centrumverdediger heeft bij de recordkampioen van Kroatië een contract tot de zomer van 2028. Om zijn nek hangt een prijskaartje van naar verluidt twintig miljoen euro. Het was daarom zaak voor Ajax eerst de deal van Timber naar Arsenal – goed voor in totaal 45 miljoen euro – af te ronden. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat is nu aan zet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.