AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Keuring op de planning, Ajax staat voor klapper’

Ajax lijkt deze zomer dan toch af te komen van Calvin Bassey. De mandekker en de Amsterdammers zijn zo goed als rond met het Engelse Fulham over een transfer.

Volgens Voetbal International staat de medische keuring in Londen inmiddels ingepland en kan de 23-jarige Bassey op korte termijn een contract tekenen in de Premier League. Naar verluidt ontvangt Ajax 21 miljoen euro voor de Engelse Nigeriaan.

Bassey werd vorige zomer voor 23 miljoen euro gekocht van Rangers FC, maar stelde vaak teleur. Zelf zou de verdediger nog langer in Amsterdam zijn gebleven, maar de boodschap van Sven Mislintat en Maurice Steijn was duidelijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.