AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-sterkhouder nadert persoonlijk akkoord met grootmacht’

Mohammed Kudus nadert een persoonlijk akkoord met de Engelse grootmacht Chelsea. De Ghanese middenvelder zou de overstap graag willen maken. Er zou een prijskaartje rond hem hangen van zón 46 miljoen euro.

Hier maakt het medium Football Insider melding van. Bij Chelsea wordt de aanvallende middenvelder gezien als vervanger van Mason Mount, Christian Pulisic en Kai Havertz.

Kudus kwam in de zomer van 2020 terecht in Amsterdam. Hij maakte destijds de overstap van Nordsjaelland naar Ajax voor negen miljoen euro. In de drie seizoen die volgde speelde hij in totaal 84 wedstrijden voor Ajax, waarin hij 23 keer scoorde en elf assists gaf. Hij heeft aangegeven deze zomer graag een transfer te willen maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.