AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Rafael van der Vaart kan transfergerucht Ajax niet geloven

Voormalig voetballer Rafael van der Vaart kan niet geloven dat het Engelse Fulham 17 miljoen euro wil neertellen voor Calvin Bassey. Voor zón bedrag zou de huidig analist hem persoonlijk nog naar Londen brengen. Dit zei hij in het programma ‘De Oranjezomer’.

“Nou, ik ben net in het golfkarretje binnengereden”, zei Van der Vaart bij het praatprogramma, dat op locatie in Breda wordt opgenomen. “Ik breng hem zelf nog heen vanavond.” Hij kreeg daarmee de lachers op zijn hand en voegde nog toe: “Die bedragen zijn tegenwoordig niet normaal. Zeventien miljoen, nadat je een jaar lang de bal naar de verkeerde kleur hebt gespeeld.”

In zijn eerste jaar in de Johan Cruijff Arena kwam Bassey tot 39 wedstrijden, al oogstte hij met zijn spel de nodige kritiek. Dinsdag speelde hij een helft mee in de oefenwedstrijd die Ajax op De Toekomst afwerkte tegen Shakhtar Donetsk. In dat duel ging Bassey opnieuw opzichtig in de fout, maar doelman Remko Pasveer voorkwam dat die leidde tot een tegendoelpunt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.