AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hier moet Wesley Sneijder zijn excuses voor aanbieden’

Voormalig voetballer en huidig analist Rafael van der Vaart vindt dat Wesley Sneijder een fout heeft gemaakt door in het verleden de F-side van Ajax te provoceren. Hij zou er dan ook goed aan doen om zijn excuses aan te bieden. Dit zegt hij in het programma ‘De Oranjezomer’.

Zondagavond meldden De Telegraaf en Voetbal International dat Ajax in gesprek is met de recordinternational van Oranje. Hij zou een rol kunnen bekleden in de technische staf van Ajax. De F-Side publiceerde een statement, waarin onder meer stond: “Als Sneijder komt, dan is het oorlog.” Van der Vaart snapt de woede wel. Hij kreeg woensdagavond de video te zien waarop Sneijder vanuit de auto ‘Als ik boven op de Dom sta’ zong, terwijl hij Amsterdam binnenreed.

“Ik wil even serieus zijn. Hij is inderdaad in beeld om assistent te worden of stage te lopen bij Ajax. Dit filmpje vind ik superslecht”, oordeelde Van der Vaart. “Hij is m’n vriend, maar dit had hij niet moeten doen. Ik ben vandaag gebeld door de F-Side met de vraag wat ik ervan vind. Ik zei: hier moet hij eigenlijk z’n excuus voor aanbieden. Wesley is iemand die er staat als je ‘m nodig hebt. Dat is een geweldig ventje. Hij heeft een fout gemaakt, vind ik, en ik denk dat hij dat zelf ook vindt, Dan moet je dat ook vergeten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.