AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Everton meldt zich in Amsterdam voor aanvaller’

Brian Brobbey heeft zich in de belangstelling gespeeld van het Engelse Everton. Volgens het medium Sky Sports heeft de Premier League-club al contact opgenomen met Ajax.

Afgelopen seizoen wisten ze op het nippertje degradatie te ontlopen. Brobbey heeft een wisselvallig seizoen achter de rug in de hoofdstad en kwam tot dertien doelpunten en drie assists in de Eredivisie.

Ajax is nog op zoek naar een spits om met Brobbey te concurreren en het is onbekend hoe de Amsterdammers tegenover een afscheid van de speler staan. De spits verliet Ajax transfervrij in 2021 om zich bij RB Leipzig te ontwikkelen, maar de carrière van de speler kwam daar niet van de grond. Brobbey werd gehuurd van de Duitse club en een jaar later weer overgenomen voor ruim zestien miljoen euro. De aanvaller ligt tot 2027 vast in Amsterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.