AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax lijkt zich te laten aftroeven door Valencia’

Het ziet er momenteel niet naar uit dat de Spaanse spits Rafa Mir naar Amsterdam komt. Valencia zou namelijk de beste papieren hebben om hem over te nemen van Sevilla.

Hier maakt het Spaanse medium El Mundo Deportivo melding van. Ajax is op zoek naar een nieuwe spits, die de concurrentiestrijd aan kan gaan met Brian Brobbey. In Spanje werden de Amsterdammers gelinkt aan Mir, die mag vertrekken bij Sevilla. Ajax leek wel oren te hebben naar een huurdeal, maar directeur Sven Mislintat pakt om onbekende redenen niet door voor Mir.

Valencia, waar de Spaanse aanvalsleider doorbrak, doet dat op zijn beurt wel. Met beperkte middelen hoopt de club uit de sinaasappelstad Mir toch binnen te halen. Valencia is bereid om het volledige salaris van de oud-jeugdinternational over te nemen, maar Sevilla wil meer. De Europa League-winnaar zet in op een flinke huursom, van ongeveer vijf miljoen euro, of een verplichte optie tot koop.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.