AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Voormalig Ajax-target zet krabbel bij grootmacht

Tijjani Reijnders zet zijn loopbaan voort bij het Italiaanse AC Milan. De transfer hing al een tijdje in de lucht maar is vandaag dan ook officieel bevestigt.

Hij stond zes jaar onder contract bij de Alkmaarders, maar pas was sinds vorig seizoen onomstreden. Hij maakte daarin dermate veel indruk dat er interesse was vanuit binnen- en buitenland. Zo informeerde Ajax in het verleden, terwijl ook AC Milan achter zijn handtekening aanzat.

Beide partijen deden lang over het bereiken van een akkoord. Hoewel AC Milan en AZ geen uitspraken willen doen over het transferbedrag, zou dit volgens meerdere Italiaanse media rond de 20 miljoen euro liggen. Het zou betekenen dat AZ met Reijnders haar grootste uitgaande transfer uit de clubgeschiedenis heeft neergezet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.