AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax en Feyenoord grijpen naast Nederlandse spits’

Emanuel Emegha (20) lijkt voorlopig niet terug te keren naar de Nederlandse eredivisie. Hier maakt Voetbal International melding van. De spits van Sturm Graz staat namelijk voor een nieuw buitenlands avontuur.

Ajax en Feyenoord zouden in hun zoektocht naar een nieuwe spits de Nederlander op het lijstje hebben staan, maar de kans lijkt steeds kleiner te worden dat hij daadwerkelijk terugkeert naar de Eredivisie.

Het Franse RC Strasbourg, zusterclub van Chelsea, staat naar verluidt op pole position om hem aan te trekken. Sturm Graz zou zo’n 10 miljoen euro verlangen, exclusief 5 miljoen euro aan bonussen, wat de Fransen zouden willen betalen. Ook Tottenham Hotspur en AC Milan zouden op de achtergrond geïnteresseerd zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.