AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ontluisterende cijfers: ‘Feyenoorders bij Oranje veel fitter dan Ajacieden’

De medische staf van Ajax heeft ‘ontluisterende’ cijfers ontvangen van de KNVB. Uit statistieken blijkt namelijk dat de Feyenoorders bij Oranje veel fitter zijn dan die van Ajax. Werk aan de winkel dus voor de nieuwe hoofdtrainer Maurice Steijn.

Uit de cijfers die de staf van Oranje richting Amsterdam stuurde bleek “dat de Feyenoord-spelers bij het Nederlands elftal veel fitter waren dan de Ajacieden”, zo schrijft Ajax-watcher Mike Verweij woensdagochtend in De Telegraaf.

De nieuwe trainer Maurice Steijn zou dan ook inzetten op een inhaalslag op dat vlak: “Conditioneel gaat de zweep er daarom over bij Ajax”, zo leest het. “En tegen Shakhtar leek dat voorzichtig al zijn vruchten af te werpen.” De Amsterdammers lieten gisteren goed spel zien en wonnen met 3-0.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.