AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Edson Alvarez gaat de strijd aan met Leon Goretzka’

Edson Alvarez is niet de enige middenvelder die op het lijstje staat van West Ham United. Ook Leon Goretzka van Bayern Munchen staat in de belangstelling van ‘The Hammers’.

Hier maakt de Duitse journalist Florian Plettenberg melding van. Ze zijn hard opzoek naar een vervanger voor Declan Rice. Hij vertrok voor maar liefst 122 miljoen euro naar Arsenal. De interesse van de club in Álvarez was daarvóór al bekend en dus leek het enkel wachten op het moment waarop West Ham United de beschikking zou krijgen over het geld dat men ontvangt voor Rice.

Sinds die transfer definitief is beklonken echter, duiken er ook andere namen op in Londen. Zo werd Palhinha, middenvelder van Fulham, al aan West Ham United gelinkt en daar komt Goretzka nu dus nog eens bij. Hij staat op een lijst van mogelijke vervangers van Rice. De middenvelder zelf zou echter het liefst speler van Bayern München blijven, zo schrijft Plettenberg. Mocht de Premier League-club de Duitser alsnog zien te verleiden tot een overstap, dan moet er veertig tot vijftig miljoen worden betaald aan de recordkampioen van Duitsland.

Drie dagen geleden nog, maakte West Ham United haar interesse in Álvarez kenbaar. Daarbij werd bekend dat Ajax een bedrag van 40 tot 47 miljoen euro verlangt voor de controleur. Een officieel bod werd er op dat moment nog niet uitgebracht, maar wel ontmoetten afgevaardigden van beide clubs elkaar. Het lijkt momenteel wachten op het moment waarop West Ham United een voorkeur voor een vervanger van Rice uitspreekt en een concreet bod uitbrengt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.