AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax krijgt een flanerende vleugelflitser terug’

Ajax verhuurde Mohamed Daramy deze zomer aan FC Kopenhagen. En daar was de vleugelflitser de grote man. In Amsterdam hoopt hij komend seizoen zijn potentieel te kunnen tonen aan het publiek.

Een aantal seizoen geleden betaalde de Amsterdammers twaalf miljoen euro voor hem. Met het vertrek van Dusan Tadic is de man van wie hij eerder de concurrentiestrijd verloor van het toneel verdwenen. Bovendien heeft Daramy zich goed ontwikkeld, vertelt de journalist Gisle Thorsen aan Voetbal International.

“Toen Ajax hem in 2021 kocht was Daramy nog een ruw talent. In sommige wedstrijden was hij niet te bespelen, maar in andere wedstrijden was hij afwezig. Dat is nu niet meer zo. De Daramy van afgelopen seizoen is een stuk consistenter dan de Daramy van voorheen. Het is duidelijk dat hij een ontwikkeling heeft doorgemaakt. Ten eerste fysiek: hij is een stuk sterker geworden. Ook aan de bal is hij verder. Hij maakt betere keuzes, is slimmer op het veld. In de loop van het afgelopen seizoen hebben we hem echt zien groeien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.