AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mislintat vindt prima tweede man achter Brobbey’

Ajax heeft interesse in de Japanse spits Keisuke Goto. Hier maakt het medium ‘The Daily Mail’ melding van. Sven Mislintat zou in hem een prima tweede man zien achter Brian Brobbey.

Hij speelt momenteel bij Jubilo Iwata en wordt in Japan beschouwd als als het grootste tienertalent. Ajax zou echter niet de enige geïnteresseerde club zijn. De Daily Mail meldt ook dat clubs als Chelsea, West Ham United, Feyenoord en Sevilla de talentvolle spits in de gaten houden.

Dat Ajax nog een spits zoekt is geen geheim. Mislintat liet zich daarover al eerder uit. “Het is waarschijnlijk dat we nog een aanvaller halen. We zijn dun bezet in de spitspositie na het vertrek van Lucca, dus het is logisch dat we ook op die positie gaan richten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.