AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Flinke vernedering voor voormalig Ajax-sterkhouder’

Hakim Ziyech lijkt definitief overbodig te zijn geworden bij zijn club Chelsea. De nieuwe manager Mauricio Pochettino heeft hem namelijk niet opgenomen in zijn 29-koppige selectie voor een trainingskamp in de VS. Ze maken niet eens melding van zijn absentie.

Hij is inmiddels een van de oudgedienden in de Chelsea-selectie, maar in tegenstelling tot verschillende teamgenoten acht de club het niet nodig om zijn absentie te verklaren. Het lijkt er dan ook sterk op dat de Londenaren bezig zijn om hem naar de uitgang te duwen.

Onlangs leek Ziyech op weg naar Al-Nassr uit Saudi-Arabië, maar die transfer ketste af. Nu lijkt Chelsea hem alsnog alle ruimte te bieden om naar een andere club te verkassen. Daarbij ligt een terugkeer naar Ajax omwille van het prijskaartje (nog) niet voor de hand, hoewel fans zijn naam al massaal noemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.