AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Met dat bedrag moet Ajax zeer tevreden zijn’

Ajax-watcher Mike Verweij verwacht dat de transfer van Edson Alvarez naar West Ham United door zal gaan. De Engelse club zoekt naarstig naar een opvolger voor Declan Rice. Hij vertrok onlangs voor 122 miljoen euro naar Arsenal.

“Hij gaat”, zegt Verweij stellig in de podcast Kick-off van De Telegraaf. Volgens de Ajax-watcher heeft dat te maken met de handelswijze van de Engelsen, die anders is dan van Borussia Dortmund dat een transfer van de Mexicaan liet afketsen. “Dortmund had een akkoord op hoofdlijnen met Álvarez over vijf seizoenen, maar trok zelf de stekker eruit omdat er toch onenigheid was binnen de club.”

West Ham wil eerst een akkoord met Ajax en gaat daarna met Álvarez om tafel. Daarbij moet wel aangetekend worden dat Álvarez een indicatie heeft gekregen met wat hij kan verdienen in Londen en dat moet geen probleem opleveren”, vervolgt Verweij.

De Ajax-watcher denkt dat de Amsterdammers een bedrag van veertig miljoen kunnen incasseren, maar dat er meer ook niet in zit. Mislintat hoopt nog steeds op vijftig miljoen of de zestig miljoen die ze wellicht van Chelsea konden krijgen (vorige zomer, red.), maar dat gaan ze natuurlijk niet krijgen. Ik denk dat ze uiteindelijk zeer blij moeten zijn met veertig miljoen en ik denk dat West Ham United dat wel gaat betalen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.