AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Als hij naar Ajax komt, dan is het oorlog’

De F-side van Ajax wil absoluut niet dat Wesley Sneijder terugkeert bij de club in wat voor functie dan ook. Met die boodschap zijn ze gisteren naar buiten gekomen via Instagram.

“Helaas moeten we wederom woorden vuil maken aan Wesley Sneijder, nu hij volgens geruchten dreigt terug te komen bij Ajax. Niet als chef catering, niet als terreinknecht, maar naar verluidt zelfs als onderdeel van de technische staf van Ajax 1. We zullen direct duidelijk zijn: deze dwaas is absoluut NIET welkom bij onze club.”

De fanatieke Ajax-groepering verwijst naar de onderlinge onvrede van ruim drie jaar geleden. “Zoiets geldt niet voor een paar zielige jaren, zoals zijn twee mislukte huwelijken, maar voor altijd. Wesley, wanneer ook maar één procent van alle geruchten rondom jouw komst naar Ajax klopt, dan bewijs je des te meer dat je een ware idioot bent”, zo luidt de spijkerharde conclusie.

Volgens de F-Side was het gedrag van Sneijder destijds ‘onacceptabel’. “Mochten er daadwerkelijk gesprekken plaats hebben gevonden, dan vinden wij de onwetendheid bij de rvc en waarnemend directie over de achtergrond tussen Sneijder en supporters alle perken te buiten. Er is vanzelfsprekend nog één situatie die wij nog meer veroordelen: de daadwerkelijke komst van deze schoft. Een groot Ajacied zei ooit: ‘Voetbal is oorlog’. Als Sneijder komt, dán is het oorlog.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.